Бойко Борисов и няколко души около него искат да има

...
Бойко Борисов и няколко души около него искат да има
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Всичко с правителството е театър. Борисов и няколко души около него искат избори!

Бойко Борисов и няколко души към него желаят да има нови предварителни парламентарни избори . Това написа в собствен разбор в обществената мрежа Фейсбук специалистът Стефан Гамизов. Според него всички договаряния към съставянето на нов постоянен кабинет са просто един спектакъл

Публикуваме разбора на Стефан Гамизов без редакторска интервенция:

„ Всичко с държавното управление е спектакъл.

Борисов и няколко души към него желаят избори, с цел да слагат Съединени американски щати в патова обстановка, тъй като имат вяра, че им приготвят наказания по Магнитски.

Вярвам, това е плод на някаква съветска операция, тъй като никой отвън най-висшите етажи на властта в Съединени американски щати не може да знае нещо по този въпрос, а какво остава за който и да е българин.

Ако има избори и образуване на ново държавно управление, Съединени американски щати няма да могат да наложат наказания (страхът е разполагаем без значение от фантасмагорията и да знам в действителност желанията им – няма и от къде да знам), само че те (американците) не могат да се намесват по закон в изборите на който и да е, да не приказваме съдружник, което ще рече изборите са избавление съгласно Борисов за него и кликата му, в случай че имат вяра, че ги чакат наказания.

Освен всичко това на Борисов и Пеевски им би трябвало време да натрупат “заслуги ” по отношение на Украйна, с цел да отърват кожите както те си показват.

Това значи, че им би трябвало министерство на защитата.

ПП-ДБ до този миг “обират ” всички изгоди от всичко правено в защитата и енергетиката – заслуги и корупция.

Това е нетърпимо за Борисов, тъй като в действителност той е най-изпаднал, до момента в който Пеевски и руснаците стоешком зад ПП-ДБ го употребяват (Борисов) да “отнася ” огъня, до момента в който те умерено да вземем за пример опазват Турски Поток и саботират оръжейните доставки за Украйна.

Надявам се най-малко малко ви стана ясно за какво е борбата за защитата и енергетиката.
Корупция, крадене, подмазване на Запад, без някой да им го желае, и слугуване на руснаците непременно. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР