Бойко Борисов и Делян Пеевски всеки ден излизат и се

...
Бойко Борисов и Делян Пеевски всеки ден излизат и се
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов и Пеевски се хвалят с нашите реформи

Бойко Борисов и Делян Пеевски всеки ден излизат и се хвалят с някаква добра стъпка напред, само че не споделят, че тя е част от реформаторската стратегия на " Продължаваме промяната - Демократична България ". Това разяснява във Варна съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, представен от Българска телеграфна агенция.

Ако ГЕРБ и Движение за права и свободи не престават да се хвалят с нашите промени, нямаме проблем, значимото е нещата да се случват, добави Петков.

По мотив на рецензиите на водача на ГЕРБ Борисов и изявяващия се в последно време като представител на Движение за права и свободи Пеевски към министъра на защитата Тодор Тагарев, Петков изрази мнение, че министърът се оправя доста добре. Повод за недоволството на ГЕРБ еи Движение за права и свободи стана апелът на Тагарев Народното събрание да утвърди покупката на бронетранспортьори за армията преди локалните избори, които са в края на месеца. Двамата депутати от партиите, подкрепящи държавното управление, видяха в това опит за напън над законодателната власт.

" Аз персонално одобрявам министъра на защитата Тодор Тагарев и мисля, че се оправя доста добре ", сподели през днешния ден Петков. По думите му с дейностите си през последните дни, поради които политически сили му желаеха оставката, Тагарев просто е желал по-бързо да модернизира армията. Сега ще би трябвало да изчака да минат изборите, сподели Петков. И добави, че съгласно него държавното управление към този момент се оправя чудесно.

Докато опозицията нападна " Продължаваме промяната - Демократична България " за съдействието с ГЕРБ и Движение за права и свободи, Петков разяснява, че на първо четене са гласувани промени в конституцията, а това съгласно него е най-мащабният метод за реформиране на правосъдната власт.

Реално през миналата седмица подкрепихме огромна част от настояванията на протестиращите, сподели още Петков. Той напомни за признатата пътна карта, която няма никакви междинни години до 2038 година за ограничение на въглищните мощности. Петков увери, че кабинетът води непрестанен разговор с Европейската комисия, с цел да може страната ни да съблюдава изискванията, само че и да отговори на желанията на протестиращите и на българската енергетика като цяло, осведоми телеграфната организация.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР