Бойко Борисов е в Словения - нямам представа защо е

...
Бойко Борисов е в Словения - нямам представа защо е
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Казаното от Бойко Борисов за починалите от COVID-19 ме вцепени

" Бойко Борисов е в Словения - нямам визия за какво е там, а и изобщо не ме интересува. Но доскоро излезе информация какво е споделил, и това, което е споделил, ме вцепени. По мотив на умрелите от ковид през днешния ден в България, той е споделил следното: “Днеска 178 индивида се придвижиха в по-добър свят от този на Румен Радев и на този неуспех, наименуван Кацаров. ” Това написа на страницата си във Фейсбук.

" Значи, за Бойко Борисов това не са 178 човешки нещастия. Трагедии за фамилиите, околните и приятелите на умрелите. За Бойко Борисов горките хора са се пренесли в един по-добър свят, тъй като тук те са теглили злокобното тегло на Румен Радев.
 Трифонов пази Петър Илиев за плагиатството, било доста от дълго време Трифонов пази Петър Илиев за плагиатството, било доста от дълго време
Дали Петър Илиев е плагиатствал ли не – ние не можем да знаем, тъй като нито сме експерти, нито сме виновни за нещо сходно, а...

Добре, бе хора - какъв човек би трябвало да си, с цел да кажеш нещо сходно?! Първо, какъв човек би трябвало да си, с цел да си го помислиш, а по-късно и да го кажеш? И то, знаейки, че това ще го чуят всички, в това число и фамилиите и околните на умрелите? ", пита Трифонов.

" Същият този човек оферираше на Цветанов да даде телешки пържолки на кучето, което откри горкото убито момиче от Перник. Тогава той отново сподели, че пържолките са за кучето, разкрило натрупа, без да изпитва грам съчувствие към родителите на детето, наричайки рожбата им “труп ”. Днеска “178 натрупа ”. 

Как ви звучи на вас всичко това? Да приказваш по този начин положително ли е, неприятно ли е, политическо ли е, вярно ли е, задоволително ли е, недопустимо ли е, обикновено ли е, ненормално ли е, човешко ли е?

Къде е грешката? В индивида, който си разрешава да се показва по подобен метод или в нас, че му разрешаваме да се показва по този начин?
 Слави Трифонов стигна до безконечната мъдрост-клише за политиката ни с новината, че Има Такъв Народ се записва за изборите Слави Трифонов стигна до безконечната мъдрост-клише за политиката ни с новината, че Има Такъв Народ се записва за изборите
" Сигурно си мислите не изключително приятни неща за българския политически живот. И аз по този начин. Особено когато го гледах извън. А в този момент го глед...

Няма да е неприятно най-сетне да си отговорим на този въпрос “, приключва той.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР