Бойко Борисов е патологичен лъжец. Той лъже не само когато

...
Бойко Борисов е патологичен лъжец. Той лъже не само когато
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Бойко Борисов е патологичен лъжец

Бойко Борисов е патогенен измамник. Той лъже освен когато има интерес, а и тъй като очевидно изпитва наслаждение от лъжите. Това написа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов във Фейсбук. 

Ето целия текст към обявата: 

" Има такива хора и Бойко Борисов е техен представител. Гледах по малкия екран днешната му неистина - той сподели, че имало контрактувано държавно управление с присъединяване на " ИТН " и че в началото министър на превоза щял да бъде Гроздан Караджов. Това е неистина. Гроздан Караджов би бил съвършен министър на превоза, само че никой не е водил никакви договаряния по никакъв метод за никакви хора сред ГЕРБ и " ИТН ".  Знам това, тъй като аз съм водач на " ИТН ". Всеки може да каже всичко в българското обществено пространство.

Но в случай че Бойко Бориков, Кирил Петков и Асен Василев ви кажат " Добър ден " - погледнете къде е слънцето. Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев са идентични, тъй като на лъжата краката са къси. Не инцидентно в този момент са в коалиция - тъй като любовта не е да се гледате в очите, а да гледате в една посока. А с тях вървят ли двама – тия двамата са от Движение за права и свободи ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР