Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Митов за срещата с БСП: Ние този разговор си го дължим, но е важен подходът


" Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще си каже дали е получил позвъняване от водача на за среща. Ние ще се съберем и ще решим какво да вършим в тази обстановка. Имаме доста различия с. Тепърва ще водим диалог. Ние този диалог си го изискуем, само че е значим методът ".

Това сподели депутатът от Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, в ефира на Нова телевизия по отношение на третия мандат.

Според него по-голям е въпросът какво ще предложи.

„ Трябва да се стигне най-малко до лидерски диалог. От там насетне ще забележим дали ще се разберем “, сподели той и отхвърли Борисов еднолично да взима решенията в партията.

Попитан, в случай че от им препоръчани вицепремиериски места в кабинета ще поддържат ли третия мандат, той отговори, че първо би трябвало да се види дали ще предложат това.

„ Разговорът би трябвало да е лидерски. Не сме взели решение дали Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г би трябвало да отиде или би трябвало да иде различен. Естествено има опция той да откаже да иде. Ние направихме огромни взаимни отстъпки “, сподели Митов.

По думите му през цялото време от „ “ не желаят този парламент да живее.

„ Искат да отидат на избори. Не бива да имаме държанието на Политическа партия, които са се запътили към идващите избори, както чух доскоро да приказва Лорер “, уточни той.

Според Митов на президента му харесва да ръководи.

„ Даже преди няколко дни вицепрезидентът Йотова си разреши да каже, че щели да дадат третия мандат на партията, която е подготвена да продължи целите на служебния кабинет, което към този момент излиза от рамките на парадигмите, които залага българската конституция за властта, защото служебните кабинети приготвят избори “, сподели той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР