Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Пеевски: Подкрепяме предложеното от ГЕРБ-СДС правителство. Борисов постъпи отговорно към България и хората

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, като водач на и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова постъпиха отговорно към България като върнаха изпълнен проучвателния мандат със състав и конструкция на държавно управление на ротацията. Те постъпиха отговорно към хората и към страната,  като я избавят от безвремието на служебните държавни управления и политическата рецесия, на каквито бяхме очевидци в последните три години и които в никакъв случай повече не би трябвало да се повтарят, поставяйки националния интерес над партийния. 

Това написа в публична позиция на съпредседателя на, разпространена от пресцентъра на партията. Лидерът на разяснява показания преди минути проектокабинет от страна на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. Публикуваме позицията на без редакторска интервенция:

" Както заявих през вчерашния ден, това държавно управление ще получи поддръжката на, тъй като е значимо да продължим да работим за хората, както го правихме последните 9 месеца. И ще поддържаме държавното управление, до момента в който работи за хората и си съблюдава обещанията към българските жители. 

В Народното събрание в този момент би трябвало да продължи  постигнатото с измененията в Конституцията, с промени в законите, с цел да има действителна правосъдна промяна и борба с корупцията. 

Хората и страната имат потребност от непоклатимост и сигурност, които ние като водачи на партиите си им изискуем и няма да отстъпи от тази своя отговорност ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР