Бойко Андонов, който разтърси държавата с обвинения рекет и побой

...
Бойко Андонов, който разтърси държавата с обвинения рекет и побой
Коментари Харесай

Скрита лимонка: Ето кой се оказа човекът, който обвини Велико Желев в изнудване и побой

Бойко Андонов, който раздруса страната с обвинявания рекет и побой против предприемача Велико Желев е от Петрич, оповестява Struma.com. Баща му работи в локалното ВиК, а петричани познават фамилията му като положително и честно. Кое обаче е предиздвикало Андонов да се разгласи против работодателя си, това се питат хората в южния град, които познават Андонов.
Работил в петричка компания, Андонов се употребил с престижа на потвърдено надарен инженер, който бил видян от „ Хидрострой “ на Велико Желев. От компанията го поканили да работи при тях, освен това на виновна шефска служба, като му обезпечили неведнъж по-високо заплащане от това, което получавал в Петрич. Така преди към 5-6 години той почнал работа в мощната „ Хидрострой “.
Идвал в Петрич с първокласни служебни коли, споделят, че имал компания във компанията, която работила като подизпълнител на поръчки на Хидрострой, т. е употребил е всевъзможни екстри като добър и благонадежден експерт.
Изведнъж Андонов изригна и пусна бомбата, че е бил обичай и изнудван от предприемача Желев да подпише дълг от 68 000 лв.. Това обвиняване костваше ареста на предприемача и гаранция от 20 000 лв., с цел да излезе на независимост. Желев изрично отхвърля обвиняванията „ Това е повече от смешно.
Той е откраднал доста повече пари ” и го упрекна в съществени злоупотреби. „ Когато се разделихме, бяхме в моя кабинет. Поканихме всички хора, които бяха в офиса в прилежащата зала и излязохме дружно, без да има напрежение.
Пред сътрудниците той сподели за какво напуща – тъй като злоупотребил с пари ”, безапелационен е предприемачът. Къде е истината следва да се обяснява. Петричани обаче цъкат с език и се чудят – от кое място храброст у Бойко Андонов да скочи против един от най-могъщите предпремачи у нас, освен това с такива съществени обвинявания?
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР