Бояна Шарлопова вероятно никога няма да престане да скърби за

...
Бояна Шарлопова вероятно никога няма да престане да скърби за
Коментари Харесай

Вдовицата на Шарлопов пак е влюбена, но... СНИМКИ

Бояна Шарлопова евентуално в никакъв случай няма да престане да скърби за мъжа си Стефан Шарлопов – предприемачът, който умря ненадейно преди 5 години. От този миг, привлекателната русокоска даже не е и поглеждала различен мъж.

В последно време обаче от ден на ден се носи слуха за съществуване на нова обич в живота й, евентуално поради фотоса, който Бояна сподели неотдавна. На фотосите тя се демонстрира дружно с майка си, тръгнали явно към плажа, с цел да се насладят на лятното слънце и заредят с витамин Д. Името на мъжа, който ги съпровожда не е ясно, само че клюките настояват, че той е новият й сътрудник.

Бизнесдамата, която след гибелта на брачна половинка си пое ръководството на хотелиерската му империя, постоянно притегля погледите със своята безупречна и привлекателна фигура и секси излъчването си. Въпреки че скоро тя ще навърши 47 години, наподобява на не повече от 34-35. Шарлопова има и атлетичен сътрудник, работещ като водач и бодигард, само че те към момента не разкриват обществено връзката си, споделят осведомени.

Според източника, сексапилната русокоска постоянно пътува с новия си сътрудник на скъпи и екзотични почивки, които финансира тя, и тъкмо това води до напрежение сред нея и дъщерята от предходния брак на Стефан Шарлопов. Наскоро двете дами публично поделиха бизнес империята на Стефан.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Стефан Шарлопов Бояна Шарлопова вдовицата на Шарлопов бизнес бизнес империя
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР