Бояна Шарлопова бе домакин в предаването Черешката на тортата. За

...
Бояна Шарлопова бе домакин в предаването Черешката на тортата. За
Коментари Харесай

Вдовицата на Шарлопов каза защо е родила 4 деца

Бояна Шарлопова бе хазаин в предаването " Черешката на тортата ". За гостите си тя сготви обичайната коледна вечеря от своето детство, по този начин както я е учила баба й. Към нея добави и мъжка ракия с билки.

„ Като млада бях много скромна, не обичах да съм център на внимание. Завърших микробиология и генетика, и точно по този начин започнах работа във фабриката на бъдещия си брачен партньор. На 23 декември беше служебното коледно празненство, където завоювах конкурс.

Когато се качих на сцената, премията ми бе връчена точно от Шарлопов. Той беше първия, който си позволяваше да приказва с мен по този начин непосредствено “, описа бизнесдамата. 

Каза, че доста ме харесва и че желае да има три деца от мен, описа тя. 

 undefined

Бях шокирана, тъй като ние въобще не се познавахме, разяснява тя.

„ Година и половина след тази първа среща стартира да се случва нещо сред нас. тогава взех решение, че ще му родя три деца. Станаха четири поради близнаците. Много го обичах. Дори месец преди той да почине си дадох сметка, че не мога да пребивавам без него.

Винаги съм си мислила, че и това беше урок от него, да ме остави по този метод. Той постоянно е бил най-големия ми преподавател. Но ми сподели, че и без него мога да пребивавам “, разяснява тя.
Най-трудно ми беше да продължа бизнеса му там, където има съдружници. Най-сантиментално ми беше да се разделя с хотела ни в Пампорово, защото там сме се женили два пъти, там са проходили децата ни, там са и кръщавани, описа тя.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР