Боян Йорданов е аут от групата на националния отбор за

...
Боян Йорданов е аут от групата на националния отбор за
Коментари Харесай

Боян Йорданов няма да играе на европейското в Полша

Боян Йорданов е навън от групата на националния тим за европейското състезание в Полша в края на месец август, написа sporta.bg. Диагоналът, който не бе в състава и за Световната лига, не се усеща подготвен за толкоз огромен конгрес. 

Боян признал, че от три месеца не е упражнявал и не желал да подвежда с упования, както себе си, по този начин и федерацията и целия тим.

На повиквателната на Пламен Константинов не е откликнал и Данаил Милушев. Така вариантите пред Гибона остават Цветан Соколов, Велизар Чернокожев и Жани Желязков.

Соколов се показа нерешително в Световната лига, само че имаше опрощение поради дългия и тежък сезон с италианския Лубе.

Все отново има положителни вести при националите. Волейболният тим на България за юноши до 17 години ще играе за бронзовите медали на Европейското състезание, което се организира за първи път в тази възраст.

Момчетата на селекционера Драган Иванов паднаха от връстниците си от Белгия с 0:3 (22:25, 21:25, 18:25) в първия полуфинал на шампионата, игран този следобяд в турския град Коня.

Срещата за бронза ще бъде през днешния ден от 17:00 часа българско време, а по-късно от 19,30 часа ще е борбата за купата сред Белгия и спечелилия всред Турция и Италия.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР