Бой с участието на звездата на Евертън Хамес Родригес е

...
Бой с участието на звездата на Евертън Хамес Родригес е
Коментари Харесай

Бой в съблекалнята след загуба, в мелето е участвал и футболна звезда от Висшата лига

Бой с присъединяване на звездата на Евертън Хамес Родригес е избухнал в съблекалнята на националния тим на Колумбия след загубата с 1:6 от Еквадор в южноамериканска подготовка за Мондиал 2022. Мачът се игра във вторник.

Според информациите, присъединяване в мелето с изключение на Родригес са взели Дейвинсон Санчес (Тотнъм) и Джеферсон Лерма (Борнемут). Това е било крайната точка на ескалирането на напрежението в лагера на колумбийците, което е почнало да се повишава четири дни по-рано след домакинската загуба с 0:3 от Уругвай.

Самият Хамес Родригес излезе с публично известие, с което опровергава информациите в колумбийските медии за багра в съблекалнята.

„ Категорично отхвърлям информациите за кавги и експанзия сред играчите от националния тим на Колумбия. Резултатите от мачовете не са това, което чакахме, само че ние оставаме единни като тим. Всички имаме отлични връзки и взаимно почитание. Не е имало никакъв спор в съблекалнята. Разпространяващите сходни истории целят да внесат безпорядък в националния тим и аз ще подхваща юридически дейности, в случай че е належащо “, съобщи някогашният нападател на Реал (Мадрид) и Байерн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР