Бой между двама братя, известни бизнесмени, е обект на обсъждане

...
Бой между двама братя, известни бизнесмени, е обект на обсъждане
Коментари Харесай

Първо в Struma.com! Братска вражда в Сандански! Синовете на най-големия оранжериен производител в Пиринско, Н. Малчев се биха на улицата след леко ПТП

Бой сред двама братя, известни предприемачи, е обект на разискване и мнения под сурдинка в цялостен Сандански. На улицата се сбили Пламен и Красимир Малчеви, синове на най-крупния оранжериен производител в региона Никола Малчев, научи Първо Struma.com.

Братята имат дялове в големите оранжерии на Малчев в санданското село Дамяница и съгласно мълвата в града сред тях от дълго време тлее напрежение. Вчера Пламен и Красимир се срещнали с колите си на улицата и по-малкият Красимир блъснал със личната си кола, джипа на брат си Пламен, научи Struma. com

Двамата мъже слезли от колите си и се завихрил вманиачен скандал. На място пристигнали ченгетата, които отвели братята в полицията, с цел да дават пояснения по осъщественото ПТП. По-големият брат Пламен подал тъжба против Красимир, обвинявайки го, че го е ударял с юмруци. Другият брат отхвърля да го е докосвал. По джипа на Пламен обаче има следи от удара и евентуално Красимир ще дава отговор за породеното пътно произшествие, в случай че несъмнено не се помирят и жалбата не бъде оттеглена.

Припомняме, че бащата Никола Малчев от години развива сполучлив бизнес със зеленчуци и благосъстоянието, което е оставил на децата си е забележително. Крупният предприемач бе първият наказан за пазаруване на гласове в района, той получи 6 месечна присъда-Пробация и санкция от 2500 лв. по тази причина, че е склонявал лица да гласоподават против възнаграждение в интерес на политическа партия.
Валентин Костов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР