Ботев (Враца) ще заложи на стабилност в защита в опит

...
Ботев (Враца) ще заложи на стабилност в защита в опит
Коментари Харесай

Христо Янев залага на петима в защита срещу ЦСКА

Ботев (Враца) ще заложи на непоклатимост в отбрана в опит да открадне точка или три от стадион " Васил Левски " в неделя.

Треньорът Христо Янев ще заложи на петима футболисти в защита, като в ролята на бекове да бъдат Браян Мендоса и новото попълнение Илкер Будинов, от които ще се изисква да се включват и в офанзивните дейности на отбора.

Очаква се дебют от първата минута да запишат и още двама бранители, привлечени през зимата - Мартин Ачков и Меси Биатумусока. Атаката ще води колумбийската звезда на отбора Браян Переа.

Ботев (Враца) сподели положително лице по време на зимната си подготовка, въпреки че не записа нито една победа. Това се дължеше и на мощните съперници, с които отборът премери сили по време на лагера си в Кипър. Зелените започнаха с проваляне с 2:3 у нас от Монтана, а по-късно изгубиха от сръбските грандове Партизан (0:1) и Цървена звезда (прекратен при 1:2), преди да създадат 2:2 с арменския Арарат Ереван. Ботев е предпоследен в класирането, като се намира на 3 точки от Пирин и на 6 от избавителната зона, където е Локо (София), написа " Тема Спорт "
 Ново попълнение вкара за Ботев (Враца) в последната зимна контрола на отбора
Ново попълнение вкара за Ботев (Враца) в последната зимна контрола на отбора

Селекцията на Христо Янев надделя дубъла на ФК ЦСКА 1948 с 2:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР