Ботев Враца ще доиграе сезона без още двама футболисти, които

...
Ботев Враца ще доиграе сезона без още двама футболисти, които
Коментари Харесай

Ботев Враца се раздели с двама футболисти

Ботев Враца ще доиграе сезона без още двама футболисти, които се разделиха с клуба по взаимно единодушие. Нападателят Антон Фасе и левият защитник Димитър Илиев прекратиха договорите си взаимно единодушие.

Фасе, който е на 22 години от Нидерландия, дойде през ноември като свободен сътрудник от НЕК Неймеген. За престоя си във Враца изигра 12 мача в шампионата, в които обаче не съумя да се разпише.

Димитър Илиев стана част от Ботев Враца през зимата, откакто преди този момент напусна ЦСКА 1948. Той обаче по този начин и не съумя да се пребори за титулярно място с Мартин Николов и остана единствено с 1 среща със зеления екип. 22-годишният Илиев към този момент си е намерил различен тим и от юни ще стартира подготовка там. По-рано през месец април с тима се раздели и Мартин П. Петков-Гривата.

Ботев Враца е на предпоследното 13-о място в efbet Лига с 23 точки, с 3 пред Царско село. Последният в края на постоянния сезон изпада непосредствено във Втора лига, а 13-ият играе бараж с 4-ия от Втора лига.

Тази седмица беше прочувствена за врачани, които на първо време взеха точка като посетители на директния си противник за оцеляване в елита, а по-късно назначиха някогашния вратар на Наполи Дженаро Йецо за старши треньор.

Утре в 3-ия кръг от плейофа в групата 11-14 място Ботев Враца е хазаин на Пирин Благоевград.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР