Ботев (Враца) потвърди трансфера на Юлиян Ненов в Мароко. Въпреки

...
Ботев (Враца) потвърди трансфера на Юлиян Ненов в Мароко. Въпреки
Коментари Харесай

Ботев потвърди трансфера на Юлиян Ненов в чужбина

Ботев (Враца) удостовери прехвърлянето на Юлиян Ненов в Мароко.

" Въпреки двугодишния контракт и нашето горещо предпочитание да остане част от Ботев най-малко до края на сезона, Юли Ненов реши да одобри оферта от чужбина. Благодарим му, че бе част от нас. Вратите на стадион " Христо Ботев " постоянно ще бъдат отворени за него. Желаем му триумф в новото предизвикателство. Трансферът публично ще се случи идната седмица ", споделя в формалното известие на клуба.

24-годишният Ненов преди по-малко от месец беше избран за футболист номер 1 на Враца за 2018 година. През есента той записа 2 гола и 3 асистенции в 20 мача на врачани. Дясното крило е някогашен юношески национал, като има 92 мача в български футболен хайлайф с екипите на Ботев (Враца) и Дунав (Русе), с който записа и две участия в квалификациите на Лига Европа през лятото на 2017 година.

Трансферът се реализира със съдействието на сътрудника на играча Ивайло Петков и мениджърската организация Р&K World Soccer Agency. Първа лига 20 кръг, събота 15 декември  Локомотив (Пловдив) 4:0краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР