Ботев (Пловдив) си осигури услугите на централния нападател Георги Николов.

...
Ботев (Пловдив) си осигури услугите на централния нападател Георги Николов.
Коментари Харесай

Ето колко ще плати Ботев за правата на голмайстора в efbet Лига

Ботев (Пловдив) си обезпечи услугите на централния нападател Георги Николов. За правата му жълто-черните ще платят 300 хиляди лв. на Хебър, твърди " Тема спорт ". На толкоз двете управления са си стиснали ръцете. " Канарчетата " на няколко пъти трябваше да завишават офертите си, тъй като за подписа на 21-годишния нападател се бореха и два задгранични клуба - турският Коняспор, който има интерес и към халфа на Левски Андриан Краев, както и унгарският МОЛ Фехервар.

Дори се твърдеше, че отборът от югоизточната ни съседка е давал половин милион лв. за подписа на Николов. Той и сътрудникът му Мирчо Димитров обаче са решили, че към този момент е по-добре играчът да продължи кариерата си у нас, а след време да тръгне към по-добро задгранично състезание.
 Агентът на Георги Николов: Още нищо не е подписано
Агентът на Георги Николов: Още нищо не е подписано

Милчо Димитров разкри детайлности

Вчера преди обяд Георги Николов се появи въз основата на Ботев в Коматево. Той мина и наложителните медицински прегледи и остава само да бъде показан като ново попълнение на канарчетата. Той е роден на 5 юли 2002 година. Под управлението на Любослав Пенев направи доста мощна есен. Той взе участие в 17 турнирни мача и означи 8 гола. Николов стана и първият състезател на Хебър, отбелязал хеттрик в елита.

Скоро негов съотборник още веднъж може да стане Матвей Игонен. Ботев желае вратаря на пазарджиклии, тъй като може да продаде босненския национал Хидайет Ханкчи. Игонен, който пази и на вратата на Естония, направи постоянен полусезон с Хебър и отрази две дузпи.

През зимната пауза Ботев (Пд) към този момент си обезпечи услугите на младите африкански играчи Нехемие Кинтунту, Ехиджи Укаки и Сирики Диабате.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР