Ботев (Пловдив) ще стартира свой дублиращ отбор от новия сезон,

...
Ботев (Пловдив) ще стартира свой дублиращ отбор от новия сезон,
Коментари Харесай

Ботев създава дублиращ отбор от новия сезон

Ботев (Пловдив) ще започва собствен дублиращ тим от новия сезон, където ще се обиграват момчетата от школата, които не могат да се преборят за мъжкия отбор, оповестява Българска телеграфна агенция. Идеята е на новия притежател на канарчетата Антон Зингаревич.

Желанието на съветския предприемач е новият Ботев (Пловдив) 2 да играе във Втора лига, само че не е ясно дали БФС ще допусне такова включване. Шансовете на пловдивчани идват от съвсем непрекъснатата рецесия с отказващи се, фалиращи и изпитващи усложнения тимове.

В Коматево към този момент е имало дублиращ тим, когато клубът беше под контрола на КТБ и предприемача Цветан Василев. Тогава обаче отборът играеше под името Раковски в едноименното градче.

Няколко от младите гении, които са родени през 2001-а година, пък ще заминат чартърен в датския втородивизионен Фремад Амагер. Предстои да се разбере кои от момчетата ще одобряват този вид да развиване на кариерата си.

За да увеличи равнището на работата в школата на Ботев, притежателят Зингаревич пък е решил да добави още треньори при подрастващите. Първите двама, които ще бъдат привлечени, са треньор по физическата подготовка и треньор на вратарите, които идват надлежно от Англия и Нидерландия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР