Ботев Пловдив приема новака Септември в отложен мач от 4-ия

...
Ботев Пловдив приема новака Септември в отложен мач от 4-ия
Коментари Харесай

Ботев атакува топ 6 срещу Септември

Ботев Пловдив приема новака Септември в отсрочен мач от 4-ия кръг на Първа лига тази вечер от 20 часа въз основата си в Коматево. Победа над отбора от “Красна поляна” ще изстреля пловдивчани в топ 6 и единствено на 4 точки от третия Левски.

Ботев стартира едва сезона у нас поради уговорките си в Лига Европа, само че последователно напипва правилния темп и се катери в класирането. Пловдивчани са си сложили амбициозната цел до идната пауза в шампионата през ноември да реализират пет следващи победи и за нападат място в тройката.

Съперниците на Ботев са Септември, Верея, Дунав Русе, Пирин Благоевград и Славия, които наподобяват преодолими за отбора на Николай Киров. Първият по-сериозен тест за Ботев е на 18 ноември, когато гостува на ЦСКА-София.

Днешният дуел надали ще донесе приятни страсти за треньора на Септември Николай Митов, който беше назначен за малко като треньор на Ботев преди към година, само че след напън и митинг на почитателите напусна.

Мачът ще пропусне националът Тодор Неделев, който изигра два мача с националния тим. Той ще стартира от скамейката и ще бъде употребен единствено в случай че Ботев губи. В негово неявяване на дясното крило ще забележим Стивън Петков. Останалите реализатори са нормалния избор на Киров.
Митов пък ще би трябвало да сглоби състав в отсъствието на петима съществени играчи, които по този начин и не се възвърнаха по време на паузата.

Вероятни сформира:

Ботев Пловдив: Чворович, Панов, Терзиев, Димов, Минев, Балтанов, Петков, Бризола, Афонсо, Ндонгала, Виана.

Септември София: Георгиев, Трифонов, Добрев, Генчев, Елтон, Галчев, Сандански, Байду, Тилев, Гади, Тошев.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР