Ботев Пловдив победи втородивизионния Локомотив Горна Оряховица с 3:1 като

...
Ботев Пловдив победи втородивизионния Локомотив Горна Оряховица с 3:1 като
Коментари Харесай

Лъчезар Балтанов изхвърли "Локо" Горна Оряховица от Купата на България

" Ботев " Пловдив победи втородивизионния " Локомотив " Горна Оряховица с 3:1 като посетител в 1/16-финалите за Купата на България. С главен принос за триумфа бе капитанът на пловдивчани Лъчезар Балтанов, който се появи в игра след почивката и вкара две попадения във вратата на домакините.

Диян Христов изненада носителя на трофея с попадение още във 2-ата минута на срещата.

В 20-ата минута Алваро Юлиано с отдалечен удар от директен свободен удар прати топката в напречната греда.

След подновяването на играта " Ботев " контролираше събитията на терена. Капитанът Лъчезар Балтанов се появи в игра, което раздвижи представянето на " жълто-черните " в предни позиции.

В 54-ата минута Дуде Ндонгала пропусна самичък против Крушарски, само че три минути по-късно резултатът към този момент бе подравнен. Балтанов получи топката в наказателното поле и без да се бави насочи прецизен изстрел в мрежата на " Локо ".

В 60-ата минута юношата на " Левски " вкара втория си гол за цялостния поврат. Йордан Минев центрира в наказателното поле на домакините, а Балтанов с глава направи 2:1.

Алваро Юлиано реши всичко в срещата в 71-ата минута, откакто с мощен удар парира вратаря на домакините Ивайло Крушарски.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР