Ботев Пловдив откри новия си фен магазин. Точно в 15:30ч.

...
Ботев Пловдив откри новия си фен магазин. Точно в 15:30ч.
Коментари Харесай

Ботев Пловдив откри новия си фен магазин

Ботев Пловдив откри новия си почитател магазин. Точно в 15:30ч. " канарчетата " отвориха порти на почитател шопа, който се намира в центъра на Пловдив.

Петър Зехтински, Атанас Пашев, Тодор Неделев и Желко Копич тържествено прерязаха лентата под аплодисментите на почитателите.

След късата гала гостите се любуваха на вкусните произведения на нашите сътрудници от " Хлябъ ". На щандовете в магазина почитателите имаха избор от богатата сбирка на Macron, както и новите фенски продукти.

Изявления пред медиите направиха Божидар Караджов и Алексей Киричек от маркетинг отдела на Клуба, както и треньорът на мъжкия тим Желко Копич.

На събитието участваха още футболистите от мъжкия тим Виктор Генев, Емануел Току и Антоан Бароан. Феновете направиха фотоси за спомен с обичаните си футболисти, треньорът на " канарчетата " и ветераните на клуба.

Магазинът се намира на адрес: ул. Райко Даскалов 40 (срещу Българска национална банка). В делничните дни магазинът ще бъде с работно време от 10 до 18 часа.

През уикенда почитател магазинът на " канарчетата " също ще е отворен за последователите на отбора. В събота магазинът ще работи от 10 до 17 часа, а в неделя - от 11 до 16 часа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР