Ботев (Пловдив) може да разформирова дублиращия си отбор през лятото.

...
Ботев (Пловдив) може да разформирова дублиращия си отбор през лятото.
Коментари Харесай

Ботев разформирова дубъла си, ако тимът изпадне в Трета лига

Ботев (Пловдив) може да разформирова дублиращия си тим през лятото. До този ход вероятно ще се стигне, в случай че вторият отбор на канарчетата изпадне в Югоизточната Трета лига. В момента Ботев Пд II води борба за оцеляване във втория ни ешелон.

Шест кръга преди края на сезона жълто-черните са 16-и, тъкмо над чертата. Воденият от Стефан Стоянов отбор има 32 точки, а след него са Септември Симитли и Марек с по 27 пункта, които са в зоната на изпадащите. Пловдивчани и Марек са с по 31 мача, а Септември с 30. Ако дубълът на Ботев успее да се избави, ще продължи присъединяване във Втора лига. Ако ли не, тимът ще бъде закрит.

Основната причина е, че в третия ешелон не могат да играят футболисти с професионални контракти. Тогава действително ще се обезсмисли съществуването му. Доста постоянно през акцията играчи от първия тим бяха сваляни в дубъла да оказват помощ.

Последно това бе, който игра цялостен мач при ремито с Монтана (1:1) в Коматево в неделя следобяд. към този момент постоянно е част от втория състав. Там се обиграват и много от младите гении на клуба –,,,, и вратарят. Дублиращият състав на градския противник –, е предпоследен в Югоизточната, а финален е.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР