Ботев (Пловдив) излезе с официална позиция по повод изявленията на

...
Ботев (Пловдив) излезе с официална позиция по повод изявленията на
Коментари Харесай

Ботев Пловдив дава на съд бивш директор

Ботев (Пловдив) излезе с публична позиция във връзка изказванията на някогашния изпълнителен шеф на клуба Даниел Серехидо.

Испанецът, който напусна " канарчетата " през месец октомври предходната година, употребява обществените мрежи, с цел да разяснява настоящи събития към пловдивския клуб. Ръководството на " жълто-черните " разгласи, че повече няма да дава отговор на неговите изявления и е готово да потърси отбрана на своите ползи по правосъден ред.

" Във връзка със зачестилите медийни изяви на някогашния изпълнителен шеф на ПФК Ботев - Даниел Серехидо, изричаме дълбокото си отчаяние от неговото непрофесионално държание, което има за цел само да урони положителното име и авторитет на ПФК Ботев, да подкопае доверието в клубното управление и да подсети за личността на господин Серехидо. Категоричното не одобряваме този метод на държание и връзка.

От октомври 2021 год. господин Серехидо не е част от управлението на клуба, не е в течение на клубните работи и няма никакво отношение към процеса на образуване и взимане на решенията в клуба. Изказаните от него отзиви са плод само на спекулации. Нито едно от изказванията на господин Серехидо не почива на справедливи обстоятелства, а е плод само на неговото въображение.

ПФК Ботев не желае да влиза в медиен разговор с господин Серехидо и в бъдеще няма да разяснява негови изявления, касаещи клуба. За отбраната на всички наши права и законни ползи ще бъдат подхванати нужните и планувани в закона дейности, в това число и по правосъден ред ", се споделя в изказването на " жълто-черните ", оповестено на формалния уебсайт на клуба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР