Ботев опитва да вдигне четирима основни футболисти за двубоя с

...
Ботев опитва да вдигне четирима основни футболисти за двубоя с
Коментари Харесай

Ботев вдига квартет за ЦСКА, Неделев сред завръщащите се

Ботев пробва да вдигне четирима съществени футболисти за дуела с ЦСКА на 14 септември нв Коматево. В лазарета на жълто-черните са бранителите Димитър Пиргов и Джонатан Перейра и офанзивните халфове Тодор Неделев и Антонио Вутов.

Очаква се звездата Неделев да бъде подготвен за мача с "червените ", написа вестник "Тема Спорт ". Плеймейкърът се контузи в менискуса преди две седмици и пропусна пловдивското дерби, както и мача на националния тим с Англия от евроквалификациите и контролата с Ирландия.

Състоянието на Неделев към този момент се усъвършенства и през седмицата той ще възобнови тренировки. Не е изключено той да играе на инжекции, само че при всички положения ще бъде разполагаем на треньора Желко Петрович. Позитивна е обстановката и с бранителите пиргов и Джонатан.

Най-проблемно остава ситуацията с Вутов, който ще бъде под въпрос до последно за мача с отбора от "Армията ". В понеделник в Ботев възобновяват тренировки, откакто в неделя почиваха. Кризата в резултатите наподобява отминава след успеха над Витоша и равенството с Локомотив. Така от началото на шампионата слез изиграни осем кръга Ботев към този момент има 9 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР