Ботев (Ихтиман) постигна категорична победа с 4:0 при гостуването си

...
Ботев (Ихтиман) постигна категорична победа с 4:0 при гостуването си
Коментари Харесай

Ботев вгорчи домакинския дебют на Левски Раковски

Ботев (Ихтиман) реализира безапелационна победа с 4:0 при гостуването си на Левски Раковски в дуел от третия кръг на Югозападната Трета лига - група А. Два гола за триумфа осъществя Борис Янков, а по веднъж се разписаха Борислав Балджийски и Алекс Дайов. 

Така момчетата на Валери Свиленов имат 6 точки в актива си, а столичани са с 1. Тимът от Ихтиман вгорчи домакинския дебют на Левски Раковски, защото отборът от София почива във втория кръг, а в първия гостува на Септември II.

През първата част проливният дъжд затрудни дейностите на двата отбора, само че гостите се приспособиха много по-добре на терена. При една образцова офанзива Ботев откри резултата, а след центриране в наказателното поле Янков се разписа. До почивката домакините пробваха да стигнат до изравняването, само че не съумяха да осъществят основаните положения.

През втората част Левски Раковски стартира надъхано и сътвори две разбърквания пред вратата на Димитров, само че още веднъж гол не падна. При една офанзива на Ботев топката се застопори в една локва и от няколко метра футболистите на Свиленов удвоиха. До края на дуела гостите имаха куп обстановки, а две от тях се трансфораха в попадения. 
 Резултати и класиране след третия кръг от Група Резултати и класиране след третия кръг от Група " А " на Югозапад
Резултатът можеше да бъде още по-категоричен, само че от няколко метра при опит да трансферира вратаря на домакините Бахъров съумя да го стори, само че трансферира и вратата.

В сряда Ботев играе с Чавдар (Етрополе) вкъщи за Купата на България, а в събота почива. Левски Раковски е посетител на Сливнишки воин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР