Ботев и SWIPE.BG си подават ръка за едно по- устойчиво

...
Ботев и SWIPE.BG си подават ръка за едно по- устойчиво
Коментари Харесай

Ботев представи ново партньорство

Ботев и SWIPE.BG си подават ръка за едно по- стабилно бъдеще. Ето какво оповестиха от клуба:

Съвместната акция е ориентирана към „ жълто-черните " почитатели и цели популяризирането на кръговата стопанска система.

Според множеството експерти търговията със артикули втора употреба към този момент има сериозен дял в развитите стопански системи, само че в нашата страна към момента са малко областите, в които има прогрес.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Подобно е и ситуацията при мобилните телефони втора употреба, където до неотдавна съществена част от обявите се разгласиха във конгреси или уеб сайтове за общи продажби.

Swipe.bg е първата българска платформа, през която потребителите купуват и продават мобилни телефони втора ръка. Тя дава на клиенти благоприятни условия за продажба на техните използвани смарт телефони.

Процесът е бърз, елементарен и сигурен – от попълването на въпросника за продажба до приемането на парите по сметка лишава до 24 часа. Клиентът има цялостен надзор и знае какво се случва с телефона му, а в случай че реши, може даже да се откаже от договорката.

След като ги получат, експерти на компанията ги ревизират, сертифицират и продават на консуматори, които желаят да получат качествени и работещи телефони, само че на по-достъпни цени, с 2 години гаранция и 30 дни право на връщане.

В България има над 13 милиона дейни смарт телефона, споделя основателят на Swipe.bg Михаил Димитров. Това значи повече от два телефона на глава на популацията.

Според последите изследвания, през 2022г, 5 милиарда телефона са изхвърлени в международен мащаб, като всеки от тях се равнява на 80 кг. въглероден двуокис в природата.

50% от българите пазят остарял мобилен телефон в някой долап, който след 4-5г. прекарани там е към този момент механически и морално стар и бива изхвърлен.

Ботев (Пловдив) постоянно се е стремял да способства за едно по-устойчиво и зелено бъдеще и постоянно е бил съпричастен с дела и планове, целящи опазването на околната среда.

Като част от взаимната акция, всеки почитател на тима, който реши да продаде остарелия си смарт телефон през платформата на SWIPE, може да употребява специфичен код BOTEV1912 в процеса на регистрация.

След сполучливо приключената регистрация за продажба на устройство, „ жълто-черният “ почитател ще получава ваучер за 10% отстъпка във фен-магазина на Ботев, а при завършване на продажба, ще получава и безвъзмезден билет за домашен мач на канарчетата. (кампанията е годна за всички регистрации за продажба на устройство на платформата на Swipe.bg с промоционалния код BOTEV1912, направени в интервала 05.04 – 20.04.2023)

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР