Бостънският художник и архитект Пол Лафоли (1935 г. – 2015

...
Бостънският художник и архитект Пол Лафоли (1935 г. – 2015
Коментари Харесай

Пол Лафоли: извънземен чип, окултна обсебеност или манипулиран аутист?

Бостънският художник и проектант Пол Лафоли (1935 година – 2015 г.) има мощно користолюбие към мистицизма, окултизма и теологията, само че твърди, че в главата му има подложен извънземен имплант, който въздейства на работата му.Според Лафоли точно с помощта на този вграден чип съумява да сътвори ярки и необикновени картини, и архитектурни визии. По-критичните му почитатели са сигурни, че “няма никакъв извънземен чип “, а творбите му са повлияни и манипулирани най-много от личността на татко му, който, макар, че работи като юрист е бил огромен фен на окултните, източни религиозни практики, а също по този начин се допуска, че е медиум.В младостта си Лафоли е диагностициран със Синдром на Аспергер. Той години живее в дома на индийски брамин, който преподава математика в Харвард.Самият Пол споделя, че първата му изречена дума е била „ Константинопол “ на 6-месечна възраст, а по-късно не е споделил нищо до четири години.


 1 1 - Пол Лафоли: извънземен чип, окултна обсебеност или манипулиран аутист?
От ранна възраст Лафоли демонстрира захласнат интерес към НЛО.Гледа кино лентата “Денят, в който Земята спря ” 873 пъти. Той изяснява, че завладяващият му интерес към кино лентата се дължи частично на очарованието му от архитектурата на галактическия транспортен съд във кино лентата, което е било подсъзнателно при започване на живота му.Като дете той желае да стане проектант, с цел да проектира „ летящи чинии “,но става регистриран проектант, когато е на 50 години.Четете още: Странният Синдром на извънземната ръкаВъпреки мнението на критиците, през 1992 година, по време на рутинно компютърно томографско сканиране, в мозъка на Пол Лафоли е открит аномален обект. Уви, няма негови фотоси онлайн, с цел да Ви ги покажем …Пол споделя:„ В подготовката за огромна орална интервенция се подложих на рутинна компютърна томография на главата. В резултат на това беше открит дребен железен „ имплант “ в мозъка ми до епифизната жлеза.Експерти от МУФОН го оповестиха за „ нанотехнология “, способна да форсира или забави моята мозъчна активност. Стигнах до убеждението, че имплантът е с извънземен генезис и е главната мотивация за моите хрумвания и теории. “

 2 1 - Пол Лафоли: извънземен чип, окултна обсебеност или манипулиран аутист?
Картините, които Лафоли рисува, са изложени в влиятелни галерии, в това число Kent Fine Art в Ню Йорк. Често те са цялостни с квадратни дизайни в жанр мандала и разнообразни окултни знаци като пентаграма, Всевиждащото око и т.н.В допълнение към рисуването, Лафоли е проектант и най-известната му работа е обвързвана със Световния търговски център в Ню Йорк. Етажните проекти на Кулите-близнаци, които се срутват вследствие на офанзивата от 11 септември 2001 година, са направени от Лафоли.Окултни знаци, пентаграми, Всевиждащото око, взривени здания … Какво е имал в главата си Пол Лафоли? Извънземен чип, окултна обсебеност, или и двете, тъй като те не се изключват …, манипулиран аутист, или става въпрос за нещо напълно друго?Какво мислите Вие?

 3 1 - Пол Лафоли: извънземен чип, окултна обсебеност или манипулиран аутист?


 4 1 - Пол Лафоли: извънземен чип, окултна обсебеност или манипулиран аутист?


 5 1 594x600 - Пол Лафоли: извънземен чип, окултна обсебеност или манипулиран аутист?


 6 494x600 - Пол Лафоли: извънземен чип, окултна обсебеност или манипулиран аутист?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР