Бостън спечели гостуването си на Лос Анджелис Лейкърс в мач

...
Бостън спечели гостуването си на Лос Анджелис Лейкърс в мач
Коментари Харесай

Бостън победи Лос Анджелис Лейкърс в петия мач помежду им игран на Коледа

Бостън завоюва гостуването си на Лос Анджелис Лейкърс в мач от постоянния сезон в НБА точно на Коледа с 126:115. Това бе петата среща сред двата отбора на Коледа, като Лейкърс са с баланс от 3-2 в тези мачове. През първото полувреме Селтикс стигнаха до преднина от 18 точки, водени от Джейсън Тейтъм, Кристапс Порзингис и Жрю Холидей.

Лейкърс обаче не се отхвърлиха и благодарение на Антъни Дейвис, Ториан Принс и Леброн Джеймс стигнаха до тъждество за 52:52. Дерик Уайт, Кристапс Порзингис и Джейсън Тейтъм въпреки всичко опазиха преднината на Бостън за 58:57 на огромната отмора.

След паузата надлъгването продължи преди гостите да излязат още веднъж напред с 9 точки за 81:72 посредством Джейлън Браун, Дерик Уайт и Кристапс Порзингис. Тимът от Ел Ей отвърна с сполучливи акции на Антъни Дейвис и Остин Рийвс за 79:83, само че Ал Хорфърд, Дерик Уайт и Джейсън Тейтъм бяха точни за 99:90 в интерес на Бостън. В последната четвърт „ келтите " не изпуснаха самодейността и завоюваха, оформяйки крайното 126:115 в своя изгода. Кристапс Порзингис оформи дабъл-дабъл за Бостън - 28 точки и 11 битки. Джейсън Тейтъм добави 25, 8 битки и 7 асистенции.

Джейлън Браун се разписа с 19 точки и 5 битки. Антъни Дейвис бе над всички за Лейкърс с 40 точки и 13 битки. Ториан Принс вкара 17. Леброн Джеймс остана с 16 точки, 9 битки и 8 асистенции. На 29 декември Бостън ще спори с Детройт, до момента в който същия ден Лейкърс ще играят против Шарлът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР