БОСТЪН (АП) — Плажна общност в Масачузетс се бори, след

...
БОСТЪН (АП) — Плажна общност в Масачузетс се бори, след
Коментари Харесай

Град в Масачузетс похарчи 600 000 долара за защита на брега. Зимна буря го отнесе дни по-късно

БОСТЪН (АП) — Плажна общественост в Масачузетс се бори, откакто през уикенда стихия отнесе планини от пясък, докаран с камиони за дюна на стойност съвсем 600 000 $, предопределена да пази домове, пътища и друга инфраструктура.

Проектът, който донесе 14 000 тона (12 701 метрични тона) пясък за няколко седмици в Солсбъри, беше приключен единствено три дни преди бурята в неделя да затрупа южна Нова Англия със мощни ветрове, значителни превалявания и крайбрежни наводнения.

Групата Граждани за смяна на Солсбъри Бийч, която улесни плана и оказа помощ за набирането на средства, разгласява в обществените медии за завършването на плана предходната седмица и по-късно още веднъж след бурята. Те твърдяха, че планът към момента си заслужава, отбелязвайки, че „ жертвените дюни са свършили работата си “ и са защитили някои парцели от „ изяждане “ от бурята.

Това е последният кръг от мощни стихии в общността и в Масачузетс, който към този момент пострада от наводнения, ерозия и вреди на инфраструктурата през януари.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР