Босненският халф на ЦСКА Хамза Чатакович говори пред ТОПСПОРТ веднага

...
Босненският халф на ЦСКА Хамза Чатакович говори пред ТОПСПОРТ веднага
Коментари Харесай

Хамза Чатакович пред ТОПСПОРТ: ЦСКА ще е шампион, ако всеки от нас се раздава на 110%

Босненският халф на ЦСКА Хамза Чатакович приказва пред ТОПСПОРТ незабавно след трагичния мач против Лиепая, извоюван от " армейците " с дузпи. Ето какво сподели той:

" Беше доста сложен мач, само че сме в действителност щастливи, че в последна сметка победихме и ще играем в идващия кръг на шампионата. Не играхме по този начин, както желаеме и както би трябвало да играем. Но най-после всичко приключи добре и за момента това е най-важното.

Трябва да се концентрираме върху себе си, а не да мислим за противниците. Ако играем по този начин, както можем, няма за какво да се тормозим от идващите ни съперници. Трябва да даваме максимума във всеки мач от през днешния ден натам.

Знам, че новият ни треньор Стойчо Младенов е легенда на ЦСКА. Знам всичко за него. Той е доста значима персона за клуба. Само три дни сме с него, още се опознаваме. Най-вече той нас. Всичко е на положително равнище за момента. Вярвам, че с господин Младенов всичко ще е добре в бъдеще.

Реакцията на почитателите след първия мач с Лиепая? Не знам какво да кажа! Да, ЦСКА и Левски са най-популярните тимове в България и имат доста почитатели. Всеки чака от нас да играем добре и да побеждаваме, това е обикновено. Очаквам почитателите да ни поддържат всеки мач. Понякога имаме и ще имаме сложни дни на терена. Но, в случай че всички сме едно цяло, ще бъде по-лесно за всеки.

Знам, че дълги години ЦСКА не е бил първенец. Толкова доста желаеме да сме първенци - освен един сезон, само че всеки. Защото това е ЦСКА. Наистина би трябвало да мислим мач за мач и да даваме най-хубавото от себе си. Ако се раздаваме на 110%, купата ще е наша ".
 Да се класира и да остане на крайници - това беше значимото за ЦСКА
Да се класира и да остане на крайници - това беше значимото за ЦСКА

Дузпи за един милион лв.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР