Босът на Славия - Венцеслав Стефанов и футболният агент Петьо

...
Босът на Славия - Венцеслав Стефанов и футболният агент Петьо
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Как Чичо Венци и Полковника прибраха €80 000

Босът на Славия - Венцеслав Стефанов и футболният сътрудник Петьо Костадинов, прибрали комисионна от 80 000 евро от белгийски Ломел, научи Lupa.bg. Двамата се облажили от прехвърлянето на Филип Кръстев, който от Левски мина в американската МЛС, където ще рита чартърен в първенеца ФК Лос Анджелис.

" Искам да изразя " възхищението " си от " корифея на българския футбол и футболните сътрудници " - другарят Петьо Костадинов, наричащ себе си Полковника, въпреки че в никакъв случай не е бил офицер, а доста повече му подхожда прозвището Фатмака, с което е прочут във футболните среди! Бат` Петьо е ведомствен футболен медиатор в Славия. Там, както знаем, Венци не разрешава на футболистите да подписват контракти с сътрудници и когато се появи интерес за техен футболист, Стефанов вика това " величие " Петьо ", показа пред нашата медия човек, поискал анонимност.

Оказа се, че прехвърлянията минават през неговата организация и двамата си прибират комисионната от договорката. Естествено, Венци Стефанов прибира главния къс, а на Костадинов се поставят трохичките, на които той е супер удовлетворен.

Халфът на Левски Филип Кръстев подписа с различен футболен сътрудник - Николай Жейнов, а тандемът Стефанов - Костадинов не съумял да преглътне този факт, което ги подтикнало към други дейности.

" Двамата съумяха дори да измъкнат 80 000 евро от белгийския Ломел! И бат` Петьо сякаш взе пари, само че не помни да си върне заема към Ивайло Чочев от 20 000 евро, които взе, с цел да ожени синчето, което, апропо, е на работа в... Славия! ", споделя още нашият приближен човек, подвизаващ се от дълго време във футболните среди.

Петьо Костадинов се тупал в гърдите, че е спонсор на десетки клубове, като им подарява... няколко стека с вода. Той от дълго време е " личност нон грата " на " Армията ", оттегляйки се след идването на Гриша Ганчев, а наред с това се тупа в гърдите, че той е основал ЦСКА 1948.

Друга огромна нелепост, изречена от Полковника, който продължава да поддържа Борислав Михайлов, е, че мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, му звъни постоянно, с цел да се съветва с него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР