Босът на Славия Венцеслав Стефанов даде коментар пред Sportal.bg след

...
Босът на Славия Венцеслав Стефанов даде коментар пред Sportal.bg след
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Когато съдията свири нормално, друго е! ЦСКА и Левски не искам да ги гледам

Босът на Славия Венцеслав Стефанов даде коментар пред Sportal.bg след успеха, която тимът на Златомир Загорчич записа над Берое в efbet Лига на Велика събота.

" Хубаво е, че спечелихме, с цел да ни бъдат по-приятни празниците. Поздравявам нашия капитан и рожденик Галин Иванов, който на този ярък празник вкара гол, имаше опция и за още един. Нека продължава по този начин и до края на сезона. На Берое не помогнаха нито фланелки от 1986 година, нито от 1987-а. Помня оня мач със Славия, когато станаха първенци, помня нападателите им Васко Драголов, Мюмюн Кашмер, това обаче е история. 
 Славия надделя Берое и се утвърди на седмото място, Галин Иванов рожденик и воин под Аязмото Славия надделя Берое и се утвърди на седмото място, Галин Иванов рожденик и воин под Аязмото
Видяхте през днешния ден, че спечелихме справедливо. Когато съдията свири обикновено, друго е! Е, анулираха ни и гол поради засада, не разбрах на Ахмедов краката му бяха ли сантиметър в засада, или не, но нищо - свикнахме напоследък да ни анулират головете.
 Топузаков: Няма напрежение при мен, невероятно е да вляза в ролята на Станимир Стоилов Топузаков: Няма напрежение при мен, невероятно е да вляза в ролята на Станимир Стоилов
ЦСКА и Левски не желая да ги виждам. След това, което вършат със стадиона на Славия, живи и здрави да са. А и какво да им виждам - те като се наредят на терена, доста българи няма да има. И в Берое са се напъпили, към края като пуснаха повече българи, живнаха малко. Не мога да кажа кой ще завоюва дербито. По принцип при проблеми, промяна на треньора и така нататък, футболистите в дадения тим се активизират. Но не мога да кажа, че Левски е любимец. 
 Мартин Георгиев още веднъж тренира с първия тим на Барселона (видео) Мартин Георгиев още веднъж тренира с първия тим на Барселона (видео)
Продължавам да си мисля, че Лудогорец още веднъж ще стане първенец, въпреки че през вчерашния ден в Кърджали и те не играха нищо до последните 10 минути. Стратегически за Славия е по-изгодно да е на седмото място, само че това не значи, че ще се пестим в мачовете, които остават. Напротив - не вършим никакви сметки, играем за победа във всяка среща, а най-после - каквото сабя покаже. В Барселона са доста удовлетворени от Мартин Георгиев, нищо че един публицист написа, че желали да го връщат. Но по този начин е - знаете приказката, че до българския котел в пъкъла няма демон. Ние сами сме си дяволи ", сподели Венцеслав Стефанов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР