Босът на Марица (Пловдив) Христо Христов обяви, че срещата на

...
Босът на Марица (Пловдив) Христо Христов обяви, че срещата на
Коментари Харесай

Босът на Марица: Ще приветствам Бербатов с добре дошъл в родния стадион на Стоичков и толкова

Босът на Марица (Пловдив) Христо Христов разгласи, че срещата на претендента за президент на БФС Димитър Бербатов с представители на клубове от района на стадиона под комина на Захарната няма общо с неговото кандидатиране за шефския пост във футбола ни.

" От щаба на Димитър Бербатов помолиха тази среща да е на нашия стадион и незабавно се съгласих. Това обаче не значи обща кандидатура, взаимна активност или сходно нещо. Аз разгласих много по-отдавна кандидатурата си и имам свои хрумвания. Ще поздравявам Бербатов с добре пристигнал в родния стадион на Христо Стоичков и толкоз. Лично аз се съгласих той да организира тази среща тук и поради това, че е срещу статуквото в българския футбол и за тотална смяна. Това е нещото, което ни сплотява. Засега ", показа пред " Марица " Христо Христов.

Той разяснява и възможната кандидатура за президент на БФС на сътрудника си от Локомотив Христо Крушарски:

" Приветствам оповестеното желание на господин Крушарски. С интерес ще проследявам дали той ще се кандидатира. Надявам се, да го направи. Той реализира доста в Локомотив и сподели, че може да работи за футбола ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР