Боряна Калейн, Стилияна Николова и олимпийските шампионки Симона Дянкова, Лаура

...
Боряна Калейн, Стилияна Николова и олимпийските шампионки Симона Дянкова, Лаура
Коментари Харесай

Олимпийските шампионки с ансамбъла, Боряна Калейн и Стилияна Николова ще участват в най-доброто шоу за художествена гимнастика в света

Боряна Калейн, Стилияна Николова и олимпийските шампионки Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ще вземат присъединяване в Euskalgym - най-хубавото шоу за художествена гимнастика в света довечера в 18:30 часа българско време.

Euskalgym е най-важното шоу за художествена гимнастика в света. Организирано от Баската федерация по гимнастика, през уикенда от 28 до 30 октомври. Изложбеният център в Билбао ще бъде хазаин на несъстезателно събитие, в което година след година се срещат най-хубавите международни художествени гимнастички.

В грандиозно обединение на спорт и шоу с невиждана аудиовизуална продукция, елитът на художествената гимнастика ще бъде съпроводен от най-хубавите баски гимнастички и групи и безспорните първенци на мъжката гимнастика, в допълнение към други изненади, които ще предстоят.

Три часа церемония, на която, както и предходни години, се чака да участват над 8000 души.

Художествената гимнастика е скъп " коктейл ", разтърсен със съставки като експресивност на тялото, притежаване на пространството, темп, физическо качество и грациозност, мускули и сензитивност, жизнеспособност и баланс, артистичен нюх, разтегливост, близка до конторционизма, дисциплинираност, театрално изкуство и щипка магия и пристрастеност.

Галата е единствено черешката на тортата на един натоварен уикенд на художествена гимнастика, който слага Билбао, Бикая и Еускади в челните редици на организирането на спортни събития от най-високо равнище. Успоредно с това към 2000 гимнастички и 300 клуба от цялата страна ще вземат участие в шампионата Euskalgym за групи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР