Боряна Калейн стана “Гимнастичка №1 на Европа на 2021 година.

...
Боряна Калейн стана “Гимнастичка №1 на Европа на 2021 година.
Коментари Харесай

Боряна Калейн стана “Гимнастичка №1 на Европа на 2021 година”

Боряна Калейн стана “Гимнастичка №1 на Европа на 2021 година ”. Гимнастичката  получи своята премия персонално от президента на Европейската гимнастика на влиятелна гала в Мюнхен, Германия, съобщи БГНЕС.

Вицешампионката от Европейското състезание във Варна през 2021 година завоюва безапелационно оспорваната ранглиста с 97.746 гласа.

Заедно с Боряна Калейн на първите награди на Европейската гимнастика, е и персоналният ѝ треньор Мариана Памукова и президентът на Българската федерация по спортна гимнастика Красимир Дунев.

Наградата на Боряна бе връчена персонално от президента на Европейската гимнастика господин Фарид Гаибов.

“Да бъда определена за “Гимнастичка на годината ”, е голямо самопризнание! Благодаря на всички, които ме поддържаха и гласоподаваха за мен! Тази премия ще ми бъде една огромна мотивация за това да не спирам да се пробвам да демонстрирам една по-различна гимнастика на килима! ”, съобщи Калейн за Фейсбук страницата на БФХГ.

Точно след месец ще забележим Боряна Калейн още веднъж на килима в борба за международната купа на 39-то Световно състезание по художествена гимнастика от 14-ти до 18-ти септември в зала “Арена Армеец ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР