Боряна Калейн, която се бе устремила към световната титла по

...
Боряна Калейн, която се бе устремила към световната титла по
Коментари Харесай

Боряна Калейн влезе в болница, пропуска Световното по художествена гимнастика

Боряна Калейн, която се бе устремила към международната купа по художествена гимнастика пред българска аудитория, се сбогува наложително с фантазията си.

Националката е в болница с висока температура и няма да започва в шампионата пред родна аудитория. Новината беше доказана от президента на БФХГ Илиана Раева. Така България остава единствено със Стилияна Николова и с отбор дами, а също така отпада от битката за отборната купа. 

Имам неприятната опция да ви оповестя, че една от най-големите фаворитки на международното състезание - Боряна Калейн, няма да вземе присъединяване. В болница е с доста висока температура от 39,4 градуса. Безкрайно скърбя. По всяка възможност има някаква вирусна зараза. Докторът на тима и лекар Сиракова са безапелационни, че тя не може да вземе присъединяване с такава висока температура. Съжалявам, тъй като и персоналната ѝ треньорка Марияна Памукова, и Бранимира Маркова, и аз сме на мнение, че тя беше в блестяща форма. Направи две прелестни тренировки. Преди първата е почувствала леко неразположение и гадене. Няма спорт, който да е по-голям от здравето на един играч, изясни Илияна Раева във Facebook.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР