Борусия (Мьонхенгладбах) направи сериозен преход от дъното на класирането в

...
Борусия (Мьонхенгладбах) направи сериозен преход от дъното на класирането в
Коментари Харесай

Мьонхенгладбах посече Рома в добавеното време

Борусия (Мьонхенгладбах) направи сериозен преход от дъното на класирането в Група J на Лига Европа до втората позиция в таблицата с подреждането.

Това стана допустимо за тима след инфарктна победа в 95-ата минута против именития посетител в Германия Рома.

Италианците демонстрираха темперамент, само че по този начин и не съумяха да си тръгнат най-малко с точката от немска земя.

Победата за домакините пристигна в заключителните мигове на даденото продължение, като в последна сметка те се постановиха с 2:1.
 Снимка 451764
Източник:

Федерико Фацио изненадващо даде преимущество в резултата на... домакините, отбелязвайки си злополучен автогол в 35-ата минута. Това бе и единственото попадение за съставите през първото полувреме.

След почивката римляните подвигнаха оборотите, а аржентинецът от италиански генезис, пратил топката във вратата на личния си отбор през първото полувреме се реваншира по най-хубавия метод, вкарвайки и в другата, вярна в тази ситуация.
 Снимка 451763
Източник:

Истинската драма обаче бе непокътната за последните мигове от борбата, когато Тюрам вкара втория гол за домакините, връчвайки трите точки на отбора си.

Така Борусия застава на втората позиция в групата с 5 точки. Рома разполага със същия актив, а Волфсбергер е финален с 4 пункта на сметката си.
 Рома победи Наполи с 2:1
Възходът на Рома в Серия " А " продължава

" Вълците " се оправиха с Наполи

Лидерът Истанбул ББ има 7. Това стана допустимо след победа за турския отбор при визитата на австрийската сензация в конкуренцията с 3:0.

След нулева първа част гостите от Турция се разиграха, а в 73-ата минута към този момент бяха и с човек повече на терена, след изгонването на Рнич. Един Вишча от дузпа в същата тази минута, както и Кривели, вкарал на два пъти до края на мача, оформиха крайния резултат.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР