Борусия Дортмунд удължи слабата си серия на шест мача без

...
Борусия Дортмунд удължи слабата си серия на шест мача без
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд записа шести мач без победа

Борусия Дортмунд удължи слабата си серия на шест мача без победа след 1:1 с Майнц в 16-я кръг на Бундеслигата. Това беше финален мач за жълто-черните през годината. И пристигна на рождения ден на клуба, учреден през 1909 година

През предишния сезон Майнц лиши купата на Борусия и жълто-черните започнаха доста надъхано. Те и разумно поведоха в 29-ата минута. Тогава се разписа Юлиан Бранд. Ван дер Берх обаче изравни малко преди паузата. След почивката превъзходството на домакините продължи, само че те по този начин и не стигнаха до втори гол.

По-рано през днешния ден Вердер и също направиха 1:1. Гостите от Лайпциг излязоха напред в резултата с попадение на Лоис Опенда в самото начало на втората част. Джъстин Нджинма изравни за бременци четвърт час преди края. Иначе Лайпциг удари греда първоначално, а в след това гол на Юсуф Поулсен беше анулиран поради засада.

Лайпциг остана на трето място в класирането с 33 точки, шест по-малко от водача Байер Леверкузен. Борусия Дортмунд е на пето място с 27 точки. Вердер е 13-и с 16 точки, Майнц е 15-и с 10 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР