Борусия Дортмунд спечели повече точки от всеки друг отбор в

...
Борусия Дортмунд спечели повече точки от всеки друг отбор в
Коментари Харесай

В Борусия Дортмунд са разочаровани след равенството с Кьолн

Борусия Дортмунд завоюва повече точки от всеки различен тим в Бундеслигата през 2022 година досега, само че това към този момент не е задоволително, с цел да се приближи до водача Байерн Мюнхен във краткотрайното класиране. С равенството 1:1 при гостуването на Кьолн, Борусия загуби 2 точки и разликата с "баварците " още веднъж се усили на 6 точки.

„ Искаше ни се да спечелим и да останем по-близо до върха. Но ние оценяваме действително възможностите си. Затова не можем да назовем преследването с Байерн борба за шампионската купа “, съобщи един от шефовете в клуба Себастиан Кел.

Според него като цяло представянето на тима през 2022 година и нещо положително, защото задачата е била да се усили разликата с третия в класирането Байер Леверкузен.

„ Разочарован съм от резултата “, призна и старши треньорът на Борусия Марко Розе.

Нападателят Ерлинг Холанд бе очевидно сърдит от равенството, което бе упоменато и от бранителя на Кьолн Лука Килиан. „ Той в действителност не игра доста с топката. Като тим се справихме добре в отбрана против него “, разяснява Килиан във връзка Халанд, който не съумя да се разпише в мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР