Борците стартираха учебно-тренировъчната година верни на максимата Храната прави борбата.

...
Борците стартираха учебно-тренировъчната година верни на максимата Храната прави борбата.
Коментари Харесай

Борците стартираха година верни на максимата Храната...

Борците стартираха учебно-тренировъчната година правилни на максимата " Храната прави битката ". По отколешна традиция възпитаниците на Спортното учебни заведения „ Стефан Караджа “ започнаха годината с забава пред залата по битка " Атанас Комшев " на стадион " Младост ". Днес сутринта на масите към софрата се бяха събрали доста славни ветерани и млади очаквания. Най-младият участник в тържеството беше пет годишното братче на шампионката при децата Меган Панчева - Мартин, който не пропусна да се порадва преди този момент и на до момента с тепиха в залата.

Главния готвач още веднъж беше треньорът Петър Кирев, който мяташе мръвки на скарата и откровено се радваше, че тази година са ги почели още повече хора от предходната. В помощ му беше и другият му сътрудник - Стоян Чобанов, а всеки от някогашните и сегашни хора свързани с битката носеха торбички с пържоли и кюфтета, кърначета. За да бъде празникът по радостен от уредбата се лееше и национална музика, която приповдигаше още повече настроението на празнуващите.

Около дима от цвърчащите пържоли, кюфтета и наденици се бяха натрупали голям брой треньори, сегашни и някогашни състезатели, другари и спонсори. Много от присъстващите бяха донесли и друга почерпка – вино, луканки, сладки и безалкохолни.

Вече повече от 10 години означаваме началото на образователната година в Спортното учебното заведение по този метод, сподели треньорът по битка Стоян Чобанов. Той добави, че миналата година е била много сполучлива за тях, само че чакат 2019-а да е изпълнена с още по-големи триумфи и повече медали. Чобанов добави, че тази година звездата на клуба Петя Делчева е качила малко килограми и е във форма да пази купите си от по-миналата година.

Междувременно състезателите на „ Ангел челник “ се приготвят за Държавно персонално състезание за юноши и девойки във възрастовите групи юноши и девойки – свободен и типичен жанр в Бургас, което ще се организира от 9 до 13 януари. В него ще вземат участие най-малко 15 от борците от хасковския клуб, съобщи още Стоян Чобанов. При девойките ще вземат участие сигурно донеслите доста популярност на хасковската школа състезателки Петя Делчева, Весела Бръмчева, Димитринка Сергеева, Силвия Митева, Ваня Илиева и Симона Андреева. При юношите участниците в отбора не са конкретизирани. Седмица по-късно пък е държавната конкуренция за мъже и дами в Сливен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР