Борсата за ски, колела и спортни стоки, която от години

...
Борсата за ски, колела и спортни стоки, която от години
Коментари Харесай

Край на безплатното паркиране до националния стадион Васил Левски

Борсата за ски, колела и спортни артикули, която от години съществува пред някогашния стадион Юнак (някогашната ледена пързалка " Дружба " ), става формален пазар. Търговската активност тук да мине под шапката на " Пазари Запад " ЕАД, ще гласоподава през днешния ден Столичният общински съвет.

Обособяват се 44 терена за покупко-продажбата с повърхност от 15 до 48 кв. метра, написа в отчета, импортиран от общинските съветници Николай Стойнев от ГЕРБ, Милка Христова от Българска социалистическа партия и Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация. Новият " Пазар за ски и колела " до Националния стадион " Васил Левски " ще работи в събота, неделя и през празнични дни в стеснен периметър. В работни дни - теренът от 3145 кв.м. ще се употребява като охранителен паркинг. Предвижда се оформянето на 100 паркоместа, разпределени в 6 групи - надлежно от 5, 12, 30, 9, 31 и 13 броя, като минималното разстояние сред всяка от групите е 4,50 метра. Площта на 44 от тези паркоместа е планувана за отдаване чартърен за търговия на новия пазар, излиза наяве от документите към отчета.

Пазари Запад ще инсталират и самопочистваща се тоалетна, както и павилион за защита, ще се грижат за почистването и поддържането на региона ще инсталират две бариери на входовете към паркинга по протежението на бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " от метростанция Васил Левски до Националния стадион. Договорът сред Столична община и Пазари Запад е за 3 години. Търговците на пазара ще слагат лични преместваеми маси. Според капиталовото желание на Пазари запад ЕАД сдружението ще похарчи 182 940 лв. за новия пазар и паркинг, от тях 70 000 ще отидат за доставка и монтаж на роботизирана тоалетна, 15 000 за офис резервоар, 15 000 за разплащателен терминал с опция за връщане на ресто, 19 000 за многокомпонентна система за автоматизация и надзор на достъпа в паркинга, 5000 за бариерите и 6 600 за 40 антипаркнг колчета и други

Теренът ще бъде почистван по два пъти дневно през цялата година и ще има 12 часова всекидневна защита против надлежно 20 400 и 21 240 лв. годишно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР