Борите се със слабия Wi-Fi сигнал у дома? Преди да

...
Борите се със слабия Wi-Fi сигнал у дома? Преди да
Коментари Харесай

Стига харчене на пари за Wi-Fi повторители: ето какво трябва да направите

Борите се със слабия Wi-Fi сигнал вкъщи? Преди да се втурнете да купувате Wi-Fi повторител, дано разгледаме по-ефективно решение. Ето няколко съществени съвета, които ще ви разрешат да създадете в действителност висококачествена и мощна Wi-Fi мрежа.

Ретранслаторите на Wi-Fi сигнала може да наподобяват като привлекателно решение заради ниската им цена и обещанието за разширено покритие, само че те постоянно предизвикват забавяния, задръстват ефира и засягат общата пропускателна дарба на мрежата. Ето и най-хубавите други възможности за модернизиране на вашата домашна Wi-Fi мрежа.

Надстройте своя Wi-Fi до Mesh система

За доста хора, изключително притежателите на огромни къщи, прекосяването към Mesh Wi-Fi система е забележителна смяна. Много консуматори към момента употребяват остарели рутери или комбинирани Wi-Fi рутер-модем устройства, които получават от своите интернет снабдители. Мрежовите системи, въпреки това, обезпечават всички преимущества на Wi-Fi репитерите без техните дефекти, като работят дейно незабавно след инсталирането им.

Тези системи са проектирани да обезпечат непрестанен Wi-Fi сигнал в целия дом, където всяка точка за достъп работи дружно за обезпечаването на постоянна връзка. Получавате един потребителски интерфейс с едно приложение за ръководство на цялата мрежа и едно и също име на мрежата в цялата къща.

Едно от главните преимущества на мрежовите системи е опцията за тяхното разширение. Ако във вашия дом или двор се появи мъртва зона, можете елементарно да добавите друга точка или мултипакет от същия производител, с цел да разширите покритието. Въпреки че не можете да смесвате и съчетавате оборудването на другите производители, множеството от водещите компании на пазара ви разрешават да смесвате и съпоставяте устройствата в границите на една и съща екосистема, осигурявайки еластичност, с цел да отговорят на вашите потребности.

Купете си по-мощен рутер

Ако имате дребна къща или апартамент с просто оформление, независим рутер може да е задоволителен, с цел да надстроите вашата Wi-Fi мрежа. Въпреки това е доста значимо да не се задоволявате с най-евтиния вид, защото не желаете да замените един на ниска цена рутер с различен и в последна сметка да продължите да имате същите проблеми.

Инвестирането в рутер с по-високо качество като Wi-Fi 6E може да обезпечи по-добра продуктивност и покритие. Естествено, цената на многофункционалните независими рутери може бързо да се усили, което прави мрежовата система по-рентабилен вид.

В допълнение, актуалните рутери ви разрешават да ги употребявате освен за домашна Wi-Fi мрежа, само че и като медиен център или отдалечено предпазване на данни.

В умозаключение, преди да се втурнете да купувате Wi-Fi повторител, помислете за надграждане на вашата Wi-Fi мрежа от нулата с мрежова Wi-Fi система или по-мощен обичаен рутер. Тези решения оферират по-добра продуктивност, покритие и еластичност, без минусите на Wi-Fi репитерите. Инвестирайте в надеждна и насочена към бъдещето Wi-Fi система, с цел да се насладите на безпроблемна връзка в целия си дом.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР