Борисовите депутати ще гласуват в подкрепа на повече пари за

...
Борисовите депутати ще гласуват в подкрепа на повече пари за
Коментари Харесай

Борисов дава 59 депутати в подкрепа на повче пари в бюджета за отбрана

Борисовите депутати ще гласоподават в поддръжка на повече пари за защита при форсмажорни условия, макар че Борисов не уточни какви тъкмо са те. Народните представители на ГЕРБ обаче ще ударят рамо на ръководещото болшинство. В противоположен случай, счита Борисов, резултатите от Консултативния съвет за национална сигурност при президента ще са с “пожелателен характер”.

" Казват че светът е в предвоенна конюнктура. В нашето небе и море - летят натовски самолети и се събират кораби, образуват се батальони, активизират се войски. Всичко това е в нашия район ", уточни Борисов.

" Надявам се и фрегати, и подводници, трите рода войски, парите за втората част от ескадрилата да ги забележим в бюджета, както и за бронираните машини и те ще получат нашата поддръжка. В противоположен случай, ще стане ясно, че КСНС е бил единствено, с цел да се отбие номерът ", сподели още Борисов.

Борисов съобщи, че финансовите министри би трябвало да кажат от кое място ще се отрежат парите, само че и добави, че това може да стане и посредством орязване на парите от обществената сфера.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР