Борисов трябва да се пенсионира. Той в момента спира не

...
Борисов трябва да се пенсионира. Той в момента спира не
Коментари Харесай

Борисов трябва да се пенсионира - Петков чул това и в Европа

" Борисов би трябвало да се пенсионира. Той сега стопира освен България, само че и ГЕРБ. ГЕРБ не може да се реформира, тъй като има един политик, който се е запънал там, тъй като го е боязън. "

Това съобщи някогашният министър председател Кирил Петков в студиото на Нова телевизия. Той разяснява и " нелепостите " на Борисов за газовата рецесия, гръцката връзка и политическите мнения.

" Ние влязохме в политиката с обещанието да се преборим с корупцията. Това, с цел да се случи, би трябвало да създадем промяната в правосъдната система. Няма по какъв начин, и това е справедлив факт, с Борисов да създадем тази промяна, тъй като той знае, че при работеща правосъдна система той отива в пандиза ", сподели още Петков. По думите му даже и европейски водачи са им споделили, че Борисов би трябвало да се пенсионира.

А една от аргументите, които са изтъкнали в Европа, е стартирането на страната ни в Шенген.

" Една от аргументите, които ни дадоха, с цел да не ни пуснат в Шенген, е, че ги е боязън, че той може да се върне на власт, а те не му имат вяра ", съобщи водачът на Политическа партия и добави, че това са думи на един от министър-председателите на Европейски Съюз. Не уточни обаче името на този европейски министър председател.

В този смисъл и по думите на Петков е невъзможна една евроатлантическа коалиция с ГЕРБ, каквато се стартира от тяхна страна. " Освен да победим октомври месец, нямаме различен избор. "

Кирил Петков има вяра, че това ще стане, а като мотив посочи, че при предходното Народно заседание не са им достигали единствено 4 депутатски гласа. Той е уверен, че на идните избори ще ги имат тези гласове. Не отговори обаче на въпрос дали е взето решение за коалиция с " Демократична България " и отклони тематиката. В момента сигурно не се редят общ листи, стана ясно от думите му, а се проучва социологията.

" Това, което се видя е, че когато едни политици не крадат, не можеш да ги хванеш за каквото и да било, опитваш да ги залееш с жълта мръсотия. Под достолепието ми е да им обръщаме внимание ", разяснява за първи път Петков слуховете за връзката му с представителя на кабинета Лена Бориславова.

Той даде съвет на гласуващите - има ли компромати, някой пробва да скрие нещо.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР