Борисов се държа в ЕП така, както в България. Дали

...
Борисов се държа в ЕП така, както в България. Дали
Коментари Харесай

Проф. Росен Стоянов за Фрог: Борисов се държеше в ЕП сякаш си е у дома

Борисов се държа в Екологичен потенциал по този начин, както в България. Дали обаче в европейска институция би трябвало да се държи по нормалния за него метод? Това съобщи през Фрог нюз Росен Стоянов, проф. доктор по политически връзки в Нов български университет.
Залата не беше цялостна по време на чуването му – участваха нашите евродепутати и заинтересуваните лица като „ Зелените”, които зададоха провокативни въпроси. Друг е въпросът по какъв начин им бе отговорено. Освен това наличието на избрани хора ненапълно изяснява възторга от изявлението му.

Речта на Туск при старта на нашето европредсетавелство би трябвало да се гледа на фона на събитията в Полша. Страната му има потребност от поддръжка, защото най-вероятно ще има наказания против нея.

С речта си Юнкер пък загатва, че ни гледат доста деликатно, че одобряват решения на държавното управление заради прагматизма си, а не тъй като са постоянно верните. Така че ръководещите би трябвало деликатно да разчитат подтекста на казаното от него.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР