Борисов съвсем скоро ще бъде сменен, той е прочетен вестник.

...
Борисов съвсем скоро ще бъде сменен, той е прочетен вестник.
Коментари Харесай

Иванов: Борисов е прочетен вестник, скоро ще бъде сменен


Борисов напълно скоро ще бъде заменен, той е прочетен вестник. Това съобщи пред бТВ съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов по адрес на премиера, съобщи БГНЕС. По думите му изказванието, че митингът е бетонирал държавното управление на власт – не е правилно.

„ Протестът бетонираше и Орешарски и най-после Орешарски беше махнат като жълт вестник, от дълго време прочетен. Борисов си избра тази орис, по същия метод той ще бъде дефинитивно махнат от Движение за права и свободи, когато те решат да му пернат черджето под краката. Той не чу това, което му споделяха хората на улицата “, разяснява Иванов.

По думите му държавното управление на Бойко Борисов не би трябвало да написа нова Конституция, а да се отдръпне, с цел да „ отпуши “ пътя на България към бъдещето. Иванов беше безапелационен, че на Движение за права и свободи се крепи кворума в Народното събрание. „ Знаем голямата роля на Движението, на „ Сарая “, на Делян Пеевски в действителната власт в България, която е корупционната коалиция, постоянно необявена “, добави той.

Иванов съобщи, че корупционният модел на ръководство на страната е обвързван с Движение за права и свободи. „ Това е модел на завземане на българската държавност – институция по институция. Големият политически въпрос е пред нас в този момент – дали можем да използван стратегия за изчистването, още веднъж институция по институция, от тези форми на корупционно завземане, които водят до едно нещо. Има поредност от проучвания, които демонстрират, че в България годишно се крадат към 10 милиарда лева (…) Корупцията си има име, корупцията си има адрес – „ Сарая “, сподели политикът.

Съпредседателят на „ Демократична България “ съобщи, че след акцията в парк „ Росенец “, не се е прибирал още веднъж там. Той добави, очевидно би трябвало да стартира да го посещава постоянно, с цел да се научат институциите „ да си правят работата “.

„ Случиха се чудеса, хората могат да стигат до там – кметът откри, че има път, за който преди този момент лъжеше, че го няма. Откриха, че градежът е противозаконен, постройката не е пусната в употреба, че има нелегално строителство за унищожаване и така нататък Ние продължаваме с натиска, тъй като това не е единствената спекулация в страната, само че е знакова за този модел на слепване сред „ Сарая “ и българските институции “, уточни Иванов.

Политикът разяснява изявление на Борисов от лятото, в което министър председателят уточни че Румяна Бъчварова (б.р. вицепремиер и министър на Министерство на вътрешните работи в кабинета „ Борисов “ 2) е вкарала Иванов в политиката през задния вход.

„ Никога не съм влизал през никакъв заден вход. Имал съм два диалога с Борисов преди да стана част от държавното управление. Напълно естествени диалози и аз съм ги разказвал, тъй като тогава Борисов ми сподели, че няма да пипаме прокуратурата. (…) Това е човек, който лъже в безспорна обезумялост и си измисля неща. Бъркаме с Деница Сачева, явно “, съобщи Иванов и добави, че той самичък си е подал оставка та.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР