Борисов: Радев да даде третия мандат, на който ще направи

...
Борисов: Радев да даде третия мандат, на който ще направи
Коментари Харесай

Борисов: Радев да даде третия мандат, на който ще направи правителство

Борисов: Радев да даде третия мандат, на който ще направи държавно управление. Докато върнем доверието в машините, би трябвало да има и хартия, споделя водачът на ГЕРБ. Илюзия е, че „ Промяната “ са проевропейска партия. Който е блажил пръсти от Русия, в този момент го бият през ръцете и по тази причина са тези половинчати гласувания.Трябва да има постоянно държавно управление.
Третия мандат би трябвало да отиде там, където ще има държавно управление и това би трябвало да се изговори при Радев. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Партията през днешния ден дава конференция в централата си в София.

Антикорупционна коалиция – ГЕРБ,БСП, Движение за права и свободи, Демократична България, БВ – признати в правна комисия и двата закона на Политическа партия и на Министерския съвет. Огромна антикорупционна коалиция. Тук буди неразбиране –
Политическа партия не вземат участие в правна комисия по техния закон,
а в комисията за Министерство на вътрешните работи господин Петков предлага да не се преглежда въобще. Сиреч – главната им опорка в предизборната акция я заличих с един размах, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.



Военната помощ за Украйна – украинското знаме седи от първия ден в централата на ГЕРБ. Огромно болшинство, голяма коалиция – 175 „ за “. Тук също буди неразбиране, че единствено 44 депутата от Политическа партия са го подкрепили. „ Против “ обединението „ Възраждане “-БСП, продължи Борисов.
За Ф-16 още веднъж внесохме ние и още веднъж буди неразбиране.
При евроатлантическите ни сътрудници това е тематика. От Политическа партия 33-ма от 53-ма поддържат. „ Против “ – Асен Василев, този, който заплашваше всички с „ Магнитски “. Много са ми забавни десните, демократичните, които живееха с илюзията, че това е проамериканска или проевропейска партия. Резултатите от гласуването будят страховито неразбиране в доста техни поддръжници. И още веднъж обединението отпред с Политическа партия и Асен Василев, „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия от другата страна на нас. Това са обстоятелствата, уточни той.
Ако слезете долу, има уред, в случай че желаете да си купите кафе,
ще сложите 2 лева, а в случай че през днешния ден сме в еврозоната, ще сложите 1 евро. Кафето ви ще поевтинее, тъй като курсът е по-евтин за България и ще е 1,97 лева Това е към проф. Гечев, международният първенец по банкрутиране на банки и неосъществим във всички банки оттук насетне, сподели Борисов. Той изреди и още планове, които са били подкрепени в комисии  като този за водите и обезщетенията за битовите консуматори.
Не сме внесли закон за отваряне на Изборния кодекс.Внесе го Българска социалистическа партия, съдружен сътрудник на Политическа партия с вицепремиер в кабинета на „ Петков “, акцентира водачът на ГЕРБ. Той още веднъж настоя, че сега подозрението в машините е колосално, тъй като са импортирани от Венецуела, те са давали неточности на изборите и даже немският съд е споделил, че не имат вяра на машините.
Борисов подсети за настояването на Демократична България партиите да имат най-малко два дни, с цел да прегледат кода на машините. „ И те се съмняват “, заключи той. Според него Божидар Божанов от Демократична България е разказал на десните какви са пробивите в машините и те по тази причина са внесли искане във
Върховен административен съд да имат повече време да прегледат кода.
Защо ходихме да купим машините на Мадуро? В България ай ти секторът е доста развъртян. Защо страната не пусна незабавно един конкурс за произвеждане на български машини? Веднага да се пусне конкурс, да се направи държавно дружество, в случай че би трябвало. Ние споделяме – въведохме машинното гласоподаване, само че след това други направиха нелепости. Затова предложихме смесеното, до момента в който не върнем доверието в машините.
Искат да ни вкарат интернет гласоподаване,
само че без организация по киберсигурност няма по какъв начин да стане. Миналата седмица сринаха уеб страницата на президента. Не можете да си отбраните пощите и обикновени организации, по какъв начин ще си защитим изборите? За какво е този популизъм?, запита Борисов. Поиска всички партии да си изпратят специалистите, машините да станат държавни  и създадени в България, с цел да се подсигурява вотът.
Не бързаме за избори. Не е това задачата,
само че поехме ангажимент да подкрепим този диалог. В момента Народното събрание е на извънредно равнище – страхотни зам.-председатели. Защо Василев и Петков се дърпат по този начин? Излезе информация, че сме подкрепили Русия с милиарди. Това е информация от Национален статистически институт. Но ги е боязън да гласоподават, тъй като всеки, който е блажил пръсти, руснаците бият през тях. Самата госпожа Нинова сподели, че Кирил Петков е излъгал Зеленски, сподели още Борисов.

Очаквайте детайлности!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР