Борисов предупреди членовете на ГЕРБ: Ако не ви светне червена

...
Борисов предупреди членовете на ГЕРБ: Ако не ви светне червена
Коментари Харесай

Борисов към членовете на ГЕРБ: Ако не ви светне червена лампичка, ще ви светна синя

Борисов предизвести членовете на ГЕРБ: Ако не ви светне алена лампичка, ще ви светна синя Премиерът Бойко Борисов остро разкритикува министрите и депутатите си. Това се случи в речта му по време на Национална предизборна среща на партията. „ Ако не ви светне алена лампичка, ще ви светна синя “, заплаши Борисов. Повод за рецензиите на премира е пасивното държание на някои членове на кабинета и народни представители от редиците на партията, когато от опозицията упрекват държавното управление.

Премиерът Бойко Борисов призна, че Българска социалистическа партия догонва по рейтинг ГЕРБ и се обърна със сериозна рецензия към министрите в кабинета, депутатите си и кметовете: " Факт е, че БПС с тези провалени политици, гонени от ръководството, ни приближава. Ако не ви светне алена лампичка, аз ще ви светна синя ".

 Пленум на ГЕРБ БГНЕС
Борисов съобщи, че поради понижените равнища на контрабанда и арестите на олигарси у нас натрупа доста врагове: " Знаете ли по какъв начин се събират от приходните организации, МРВ и прокуратурата пари? Как се прави контрабанда от 34% на под 5%? И какви врагове се натрупат против мен, партията и тези, които го вършат? Това е съизмеримо с милиарди - арестуват се хора, затварят се заводи, олигарси, терористи. Къде е съпротивителната ни мощ? Или първата дама излиза, нахейтва ви и би трябвало Тома Биков да излиза дежурен незабавно да дава отговор също?! Задавам си за мен въпроса за какво към момента сме първа политическа мощ. Защо обаче нашата поддръжка понижава? Ще кажете износваме се, несъмнено. От първото ни държавно управление, с изключение на мен, единствено Томислав е министър. Никой различен не е министър от първото ни държавно управление до момента, несъмнено 40-50 министри съм сменил. Депутатите подменихме, кметове подменихме. И вие, в случай че не си вземете ограничения да си прочистите къщичките по места, рано или късно това ще избие, дали в суджук, дали в нещо друго и то ще падне върху партията и върху нас. Хората желаят правдивост. Защо би трябвало да ви подръчквам? Това е съпротивителната мощ на всеки един от вас, тъй като си отговаряте за района. Те ви избиват зъбите с някоя жълта вест и вие се сгушвате и не отговаряте ".
 Пленум на ГЕРБ БГНЕС-->
Кметът на Бургас Димитър Николов пък съобщи, че ГЕРБ лети със силата на Ф-16 към победа на идните избори за Европарламента и локалната власт.
 
В стягането на партийните редици се включи и заместник-председателят на партията Цветан Цветанов, който предизвести състава на ГЕРБ, че тази година няма да има лятна отмора, а дейна работа по идните евро и локални избори.
 Пленум на ГЕРБ БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР