Борисов: Oчаквам с още 10% да изсветлее икономикатаИскам да ви

...
Борисов: Oчаквам с още 10% да изсветлее икономикатаИскам да ви
Коментари Харесай

Борисов: Oчаквам с още 10% да изсветлее икономиката
Искам да

Борисов: Oчаквам с още 10% да изсветлее стопанската система
Искам да ви уверя, че поставяме големи старания в битката с контрабандата. Oчаквам тази година с още 10% да изсветлее стопанската система и да спадне равнището на контрабандата на цигари. Акция „ Пречупване “ се споделя. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на церемонията по връчване на премиите „ Икономика на ярко “ за 2017 година, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Борисов не пропусна да нападне опозицията от Българска социалистическа партия, че когато той е на власт има резултати в битката с контрабандата. Премиерът участва на премиите „ Икономика на ярко “ за 2017 година, връчвани всяка година от Асоциацията на индустриалния капитал в България. Целта на състезанието е да отличи водещи институции и персони с дейна позиция и принос в ограничението на сивата стопанска система.
 Борисов: Колкото е по-голяма стопанската система на ярко, толкоз е по-голям приходът в бюджета Борисов: Колкото е по-голяма стопанската система на ярко, толкоз е по-голям приходът в бюджета / БГНЕС
Премиерът връчи премията в категория „ Личност или организация, съдействала за ограничение и предварителна защита на неофициалната стопанска система чрез дейна позиция “ на Асоциация на организациите на българските работодатели (АОБР) за цялостната активност в региона на ограничение и предварителна защита на неофициалната стопанска система.

Колкото е по-голяма стопанската система на ярко, толкоз е по-голям приходът в бюджета, разяснява ръководителят на АИКБ Васил Велев. Според него, в случай че се следват ограниченията на кабинета за изсветляването на стопанската система, чакаме до 2021-2022 година да отчетем и действителното изсветляване на стопанската система.
 Бойко Борисов участва на премиите „ Икономика на ярко “ за 2017 година Бойко Борисов участва на премиите „ Икономика на ярко “ за 2017 година / БГНЕС
В категория „ За публицист или медия, съдействали за смяна на публичните настройки към непоносимост към неофициална стопанска система “ премията отиде за Рубриката „ Чети етикета “ по bTV.

В категория „ За нормативен акт или административна процедура, които водят до ограничение на сивата стопанска система и възстановяване на бизнес средата “ победител е Националният съвет за тристранно съдействие за своя деен принос при правенето на измененията в Закона за трудовата миграция и трудовата подвижност. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР