Борисов не може да разбере защо се подвеждат медиите по

...
Борисов не може да разбере защо се подвеждат медиите по
Коментари Харесай

Борисов: Няма да ни повлияят шантажи отвън, нито записи

Борисов не може да разбере за какво се подвеждат медиите по най-ниските пристрастености? Какво е демокрацията? Народът гласоподава и ни подрежда. Казах, че няма нищо да ни повлияе и ще излъчим държавно управление. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар след гласуването на кабинета Денков/Габриел в 49-то Народно заседание.

Това съм го споделил преди изборите. Казах, че няма да ни повлияят никакви шантажи извън, нито записите. От първия ден приказваме едно и също и го направихме през днешния ден, добави той.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че през цялото време е говорел едно и също и през днешния ден то е било осъществено. " Не желая да разясня президента, който би трябвало да е обединител на нацията ", съобщи той.

Борисов изрече отчаяние от " сътрудниците от другите партии ", които до неотдавна са били сътрудници. Не уточни поименно тъкмо кого има поради, само че изясни, че в случай че госпожа Нинова не се е била дръпнала, в този момент е щяло да има кабинет с първия мандат и Гроздан Караджов щеше да е министър на превоза.

" Бяха контрактувани даже министрите, да не си разтварям повече устата... "

Не желая да разясня президента, който би трябвало да е обединител. А в обстановката, в която в първите две партии се откри коалиция, подкрепена и от Движение за права и свободи за конституционна промяна, това е единственото допустимо работещо, изясни Борисов.

Разговарях с сътрудника, нали си давате сметка, че той е човек на достойнството. Когато е споделил, че ще си отреже едната ръка, по-важно от всичко е ръката, отбрани пък Делян Добрев Вежди Рашидов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР