Борисов може много дълго още да управлява джипа - с

...
Борисов може много дълго още да управлява джипа - с
Коментари Харесай

Борисов можел още дълго да управлява джипа

Борисов може доста дълго още да ръководи джипа - с тези думи финансовият министър Владислав Горанов разяснява пред медиите на входа на партийната централа поръчката на водача на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов да се отдръпна от партийния живот.

Горанов направи сравнението откакто в последната седмица преди изборите беше в екипа на Борисов, който обикаляше страната, инспектирайки и откривайки инфраструктурни обекти. Борисов шофираше, а прессекретарят му излъчваше пътуванията онлайн в обществените мрежи.

По мотив днешния избирателен резултат, с който ГЕРБ сподели забележителна преднина пред втората Българска социалистическа партия, финансовият сподели, че Борисов е фактор, който всеки обича да подценява, само че и в това е геният му.

По думите на Горанов ГЕРБ се е поучила от грешките по сложния метод - от персонален опит, само че подсети, че в имотните кавги са били забъркани освен хора от ГЕРБ. " Твърде рано е да се радваме. Добрият резултат на едни избори дава политическо доверие и вероятност, само че имаме още доста работа ", сподели той.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (495)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР